1:1 Intuïtieve Business Mentoring
Waar Intuitie, leiderschap en strategie samenkomen

Laat me eens raden –
Jij bent hier omdat ….

N

Je voelt een sterke aantrekkingskracht naar iets nieuws en groters voor je bedrijf. Je voelt je “geroepen” tot iets ‘meer’… om een grotere impact te maken, meer overvloed te creëren en om jouw grote visie te volgen. Je weet alleen niet hoe je deze talenten in jezelf en je bedrijf kunt aanboren, dus haal je niet het maximale uit je jezelf en je bedrijf.

N

Je bent een harde werker, altijd geweest en je staat altijd klaar voor je klanten. Nu is het moment daar om te gaan groeien naar jouw Next Level. Alleen bij de gedachte dat je nog meer en nog harder moet werken krimpt je maag ineen. Je wilt juist meer tijd overhouden voor het gezin, want dat was de afgelopen jaren niet of heel weinig.

N

Je vindt het belangrijk dat jouw Social Media berichten en nieuwsbrieven aansluiten bij wie JIJ bent, waar JIJ voor staat en hoe JIJ je voelt. Maar hoe vul je die Social Media kalender met berichten die intuïtief goed voelen en je volgers aanspreken? Je weet het niet, dit maakt je onzeker en dus komt het regelmatig voor dat je soms dagen of weken niks op je Socials plaatst.

N

Je hebt al tientallen misschien wel honderden (gratis) webinars, E-books en online programma’s gevolgd bij diverse Businesscoaches. En elke keer haak je af bij de standaard business strategieën die genoemd worden. Je weet dat je er iets mee moet maar wat je niet wilt is een one-size-fits-all strategie 1 op 1 in je bedrijf integreren. Je zit tegen je eigen glazen plafond aan en daarom ben je met je bedrijf nog steeds niet zover als jij het allerliefste wil.

N

Je verdient op zich aardig met je bedrijf maar het gaat jou niet alleen maar om het geld. Je wilt ook genieten van het proces, plezier hebben in je werk en voldoening halen uit wat je doet. Alleen vraag je je af of dat wel kan als je ook die maandelijkse omzet wilt blijven houden en meer? Je durft het niet te geloven dus blijf je doen wat je deed en geniet je minder van de dingen dan je zou willen. 

Hoe zou het voor
jou zijn als:

N

Jij je maximale potentieel zou gebruiken om jouw mooie visie en droomdoelen in werkelijkheid om te zetten en daarmee je bedrijf naar een magisch hoger niveau te tillen?

N

Je bedrijf lekker zou doorlopen en doorgroeien, zonder dat jij er elke keer heel veel tijd aan kwijt hoeft te zijn?

N

Je de ene na de andere waardevolle post zo uit je mouw schudt en je op een easy peasy manier je content kalender vult (zonder filter…;-))?

N

Je precies weet welk pad je moet bewandelden om te groeien met je bedrijf, te vertrouwen op je intuïtie gedreven acties en het resultaat te bereiken waar je op hoopt?

N

Je elke maand goed geld verdient en ondertussen ook geniet van het hele proces, tijd over houdt om lekker creatief bezig te zijn in je bedrijf en alleen maar doet waar jij ontzettend veel plezier uit haalt? Want dat kan, doe ik ook!

‘If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.’ – William Arthur Ward

Welkom bij mijn 1:1 Mentorship programma

Mijn 4 maanden 1 op 1 Intuïtieve Business Mentoring maakt het voor jou mogelijk om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, in dienst van jouw missie en passend bij jouw intuïtieve manier van werken. Ik heb dit persoonlijk een-op-een mentor programma gemaakt voor intuïtieve ondernemers zoals jij, waar je leert intuïtie, leiderschap en business strategie te combineren, zodat je meer groei, (financiële) vrijheid en plezier in je bedrijf ervaart.

En weet je wat? Je hoeft het niet meer alleen te doen. Je krijgt steun van mij, iemand die jou de ruimte biedt, in je gelooft en je de mogelijkheid laat zien dat dit ook voor jou beschikbaar is. Iemand die dit pad al heeft bewandeld en die jou bij elke stap succesvol ondersteunt.

Intuïtie + Leiderschap + Strategie
=

Jouw Ondernemers Super Power

Wat krijg je tijdens het 4 maanden

mentoring programma?

N

8 persoonlijke clarity coaching sessies van ongeveer 1,5 uur (in overleg in te plannen gedurende 4 maanden)

N

Concreet stappenplan inclusief jouw persoonlijke Roadmap.

N

Helderheid, inzichten, antwoorden en actieve begeleiding bij jouw persoonlijke en zakelijke groei en succes gedurende de gehele periode.

N

Hulp, feedback & mijn alles-is-mogelijk-ideeën-box bij het creëren van jouw eigen Business-, marketing- en Sales strategie.

N

Audio Business Succes Visualisaties om het succes op een dieper level te laten integreren.

Tijdens onze vier maanden samenwerking heb je mijn volledige steun en aandacht, ik moedig je aan, daag je uit en help je om je volledige potentieel en mogelijkheden te benutten. En door je Growth mindset te vergroten, voel je je zelfverzekerder, moediger en toegewijd om jouw authentieke zelf op een krachtige manier in jouw bedrijf neer te zetten.

‘Leer blindelings vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en maak de beste keuzes in je bedrijf (en in je leven)

Resultaten die jij kan verwachten aan het eind
van dit 1:1 mentorship programma:

N

Je bent in staat om jouw potentieel succesvol in de praktijk te brengen, vanuit je intuïtie om daarmee jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

N

Je houdt meer tijd over om dingen te doen die jij graag wilt doen.

N

Jouw business strategie resoneert met jouw intuïtie én met je potentiële klanten, ze worden als een magneet naar je toegetrokken.

N

Jij hebt een eigen manier van ondernemen gecreëerd, die helemaal aansluit bij wie je bent en wat je doet, daar is geen twijfel over mogelijk.

N

Een goed gevulde bankrekening én meer plezier in je leven, je kan eindelijk die toffe retraite boeken of je gezin trakteren op die heerlijke vakantie.

Het is tijd om boven de menigte uit te stijgen, je eigen pad te bewandelen en de moed te vinden om je bedrijf en jezelf naar een beter, intuïtiever en hoger niveau te tillen. Een level dat je nu misschien nog niet eens voor mogelijk houdt.

Klaar om de sprong te nemen? Om te gaan ondernemen vanuit intuïtie, omdat dat gewoon veel makkelijker en plezieriger werkt?

Graag trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen en in hoeveel maanden we jouw Next Level kunnen bereiken. Je bent natuurlijk volkomen vrij om daarna te besluiten om wel of niet met me te gaan werken. Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

DURF JIJ HET AAN?

Leila Claassens

Hi, ik ben Leila

Ik help soul-gedreven ondernemers, die vastlopen bij de groei van hun prachtige bedrijf, een nog prachtiger bedrijf te creëren dat aligned is met hun intuïtie, dromen en verlangens. En waar ze lekker geld mee verdienen om toffe dingen te doen voor zichzelf en hun omgeving.

Als oprichter van Manifest Your Dreamlife is het mijn drijfveer om anderen te inspireren en te helpen om hun eigen pad, hart en intuïtie te volgen en een succesvol bedrijf en leven te creëren. Net zoals ik gedaan heb en nog steeds doe.

Het geheim van mijn succes? Van mijn intuïtie mijn super power gemaakt. Toen ik eindelijk wist hoe ik meer op mijn intuïtie kon vertrouwen en hoe ik de Wet van de Aantrekkingskracht voor me kon laten werken, maakte mijn business een flinke sprong vooruit. Ik ging nog een stap verder en combineer nu het spirituele met mijn leiderschap en business strategie en sindsdien ervaar ik overvloed, vrijheid en plezier in alles wat ik doe.

En nu ben ik hier om jou te leren hoe jij van jouw intuïtie, leiderschap en strategie jouw Ondernemers Super Power kunt maken om ook jouw business naar een vet hoog niveau te tillen.

“Every day, you have the power to choose our better history—by opening your hearts and minds, by speaking up for what you know is right.” —Michelle Obama

Hoe is het om met mij samen te werken in zo’n 1 op 1 mentoring programma? Dat kan ik beter anderen laten vertellen die met mij hebben samengewerkt.

Referentie Karin Dovermann

“Het programma is voor mij een enorme positieve ervaring. Ik ben zo gegroeid en… still growing. Samen sparren met Leila over uiteenlopende zaken waar je mee te maken krijgt bij het opzetten van je eigen bedrijf is zo waardevol voor mij. Zij weet waar ze over praat vanuit haar eigen kennis en ervaring.”

 

Karin Dovermann

À table! Tafelstyling by Coco

Mijn Mindset heeft een Boost gekregen en een dosis energy. Leila heeft een heel fijn enthousiaste energy. Ze weet de juiste vragen en voorbeelden te benoemen zodat je meer inzicht krijgt in hetgeen wat je doet. Buiten dat heb ik ontzettend veel praktische tips, oodrachten en inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ook is er meer overzicht en rust in mijn hoofd gekomen om mijn doel structureel na te streven. Door Leila heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen als onderneemster. 

Lynsey Zafiera

BeYoutifulMind

Manifest Your Dreamlife - Masterclass

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams!

 

Dominique Hegtermans

Colour Your Cloud

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”

 

Rilana Maas

Bore-out Nederland

Antwoord op de veelgestelde vragen vind je hieronder:

Ik ben een startende ondernemer, is het 1:1 Intuïtieve Business mentoring programma ook voor mij geschikt?

Jazeker, je bespaart jezelf een hoop frustratie en stress om het eerst helemaal zelf uit te zoeken. Ik heb dit allemaal al voor je gedaan. Dus maak niet dezelfde fout die ik heb gemaakt. Vul het formulier in en en ik neem contact met je op en dan lopen we samen de stappen door om te kijken waar je wellicht nog extra begeleiding nodig hebt om gelijk goed te starten met het creëren van jouw succesvolle droombedrijf.

Waar en wanneer vinden de (Live) sessies plaats?

De Live sessies worden in principe bij mij op kantoor gehouden in Breda. In overleg is halverwege afspreken of via Skype/Zoom ook mogelijk. De data en tijdstippen van de sessies plannen we samen in overleg.

Hoe weet ik of ik waar voor mijn geld krijg?

Dat weet je pas als je deelneemt aan het programma en je hier ook volledig aan commit. Het enige wat ik van jou vraag is jouw inzet, openheid en bereidbaarheid om er helemaal voor te gaan. Ik weet hoe spannend het is om een vette investering te maken. Zo heb ik ooit een investering van €8000,- gedaan in een Businesscoach. Ik had het bedrag niet en vond het mega, mega spannend om in die persoon te investeren, omdat ik inderdaad niet wist of ik dat geld er wel uit zou halen en of het die waarde zou hebben die ik erachter zocht. Maar ik heb het toch gedaan (in termijnen betaald..;-)) en het heeft me ontzettend veel gebracht bij de groei en het succes van mijn bedrijf. En het bedrag is helemaal terugverdiend.

Wat is de investering voor dit programma?

Aan de hand van het aanmeldformulier en ons telefoongesprek (waar ik kan intunen op jou) kan ik precies een beeld vormen van hoever jij daadwerkelijk bent in je persoonlijke en zakelijke proces om jouw Next Level te bereiken. Dit vormt dan jouw investering.

Ik wil graag aan de slag maar ik twijfel nog?

Uuuuh…. Is dit ook niet de reden dat je nog steeds niet doet wat je wilt doen? En waarom jij dat droombedrijf en droomleven nog niet hebt? Je durft nog niet te vertrouwen op jezelf.  En ik ken het he?! want ik heb het ook gehad. Maar toen eenmaal die klik werd gemaakt was ik niet te stoppen. Dus als het programma resoneert met wat jij wilt doen, dan moet je gewoon de sprong nemen en erop vertrouwen. I have your back!

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Mail mij je vraag op leila@manifestyourdreamlife.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Zijn al je vragen beantwoord? Alle excuses overboord gegooid? Wil jij echt in jezelf investeren, qua tijd, energie en geld? Om te gaan ondernemen vanuit je intuïtie? Waar je leert deze te combineren met jouw leiderschap en strategie om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, waar groei, overvloed, vrijheid en plezier op je zit te wachten?  Dan gaat deze deur wagenwijd voor jou open.

 Welkom!