11/11 Manifestation Day

 

 

 

11 november is een van de mooiste en beste dagen van het jaar om je dromen te manifesteren. Waarom? Omdat 11/11 een krachtig en magisch getal is.

Het is niet voor niets dat mensen wanneer ze 11/11 zien ze een wens doen.

En we hebben allemaal wel wat te wensen toch? Daarom geef ik op 11/11 3 inspiratie sessies verspreid over de dag om jou te helpen jouw wensen, geluk en succes te manifesteren.

Dit is zo bijzonder, dit mag je niet missen. Meld je hieronder aan en doe mee.

 

 

11/11 Manifestation Day

Waarom 11/11?

Wat doe jij als je het nummer 11:11 op de klok ziet? Misschien gebruik je het, zoals veel mensen, als een bijgelovig excuus om een ​​wens te doen. Of misschien geloof je echt in getallen en zie je dat het universum je wat te zeggen heeft, het is een bevestiging van wat je al dacht. Of misschien is het geen van bovenstaande, en betekent het gewoon dat het tijd is voor je tweede kopje koffie (wat ook ok is he?! no judgment).

Ongeacht je persoonlijke relatie met het getal, staat 11 bekend als een “meestergetal” in de numerologie en het staat voor groei, ontwaken en onze verbinding met het spirituele. Dus op 11 november wordt aangenomen dat we gezegend zullen worden met een dubbele dosis van deze gunstige energie.

En daarom geef ik op deze magische dag 2 van mijn top inspiratiesessies, een live meditatie en een Q&A verspreid over de dag, zodat je tussendoor je opdrachten kunt maken om alles op een nog dieper level te integreren.  Alles zodat jij dit jaar nog kan gaan starten met het manifesteren van jouw (geld) wensen, dromen, verlangens, ideeën en plannen. Kortom jouw geluk en succes!! Ben jij erbij?

Hoe ziet 11/11 Manifestation Day eruit?

Je meldt je eerst aan via een van de groene knoppen die je hier op deze pagina ziet staan. Je kunt op deze magische dag deelnemen aan onderstaande 3 sessies. Lukt het je niet om aan alle 3 deel te nemen? No worries! Je ontvangt een link met alle 3 de masterclasses. Deze kan je bekijken tot het eind van 2022, daarna zullen ze van het net verdwijnen. Maar dus tijd zat om ze zo vaak als je wilt te bekijken.

De waarde van 1 inspiratiesessie is normaal €247,- maar tijdens deze 11/11 Manifestation Day ontvang je 3 uur aan inspiratiesessies, waaronder ook een live meditatie en een Q&A. Al deze video’s ontvang je de volgende dag in je mailbox en kan je nog tot het einde van dit jaar zo vaak als je wilt terugkijken. Super tof toch?! En al het leukste is ook nog de prijs, want jouw investering voor dit pakket is geen €741,- maar slechts €111,-. 

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:

09.00 - 10.00 - Masterclass Intuïtie

Een inspiratiesessie over waarom Intuïtie zo belangrijk is bij het manifesteren van jouw geluk en succes? Intuïtie is iets wat we allemaal constant bij ons dragen maar nooit echt iets mee doen. Zo zonde, want je intuïtie is je kompas in je leven. Tijdens deze masterclass leer ik je wat je wel/niet moet doen om je intuïtie goed te horen en te gebruiken. The missing piece als het gaat om manifesteren.

12.00 - 13.00 - Masterclass Money Mindset

Een van de dingen die bovenaan de lijst staat om gemanifesteerd te worden is geld. En dat is niet raar, want ook al vind je dat geld niet gelukkig maakt, het is wel verdomd handig om je hypotheek ermee te betalen of om leuke dingen met je gezin te doen. Of je nu veel of weinig geld hebt tijdens deze inspiratiesessie leer je alles over jouw Money Mindset en hoe je die kunt inzetten bij het manifesteren van geld.

15.00 - 16.00 - Live Meditatie + Q&A

Ik ga je tijdens deze meditatie meenemen in de kracht meditatie. Je zal ter plekke ontdekken hoe het voelt om datgene waarvan je denkt dat het mijlen ver van je staat toch zo dichtbij is. Magic! En natuurlijk is er tijd voor een live Q&A. Het kan zomaar zijn dat jij dan in de hot seat zit en deze dag afsluit met een praktisch stappenplan voor 2023 op zak.

Het resultaat

Na 2 inspiratiesessies, een live meditatie en een Q&A waar je alles mag vragen geef jij 11/11 een vette boost om te manifesteren wat jij wilt. Op deze dag is het Good Vibes only en dus de tijd om te gaan manifesteren. Het gaat om jouw geluk & succes. 

Na deze dag voel jij je:

Empowered, je weet hoe je grip kunt krijgen op je money mindset en vertrouwen kunt hebben in je intuitie om te manifesteren wat je wilt.

Energiek om te gaan knallen met alles wat je geleerd hebt op deze magische dag.

Committed, want je hebt een plan en dus weet je wat je moet doen.

Gemotiveerd en vol vertrouwen, want je weet the Universe has your back. (En ikke ook…;-)

Access Bars - Manifest Your Dreamlife

Hi, ik ben Leila

Ook wel Spiritueel op Sneakers genoemd, omdat ik hou van alles wat met spiritualiteit, het Universum en de Wet van de Aantrekkingskracht te maken heeft. Alleen wel met beide benen op de grond en het liefst in een paar heerlijke sneakers, want die zitten gewoon het lekkerst…;-)

 Als kind was ik al aan het manifesteren en visualiseren maar wist ik veel dat het zo heette. Ik kwam daar veel later achter. Maar manifesteren is wel iets wat ik kan en graag doe en anderen met heel veel liefde leer.

Ik heb mijn droomauto, droomhuis en zelfs mijn man waar ik al 21 jaar mee getrouwd ben gemanifesteerd. Mijn manifestatie verhalen lees je in het Manifestatie Magazine en deel ik live en online tijdens mijn Inspiratiesessies.

Wil jij graag jouw wensen leren manifesteren? Join me en andere gelijkgestemde op deze magische dag! 11/11 it is!!

11/11 Manifestation Day

Hoe verder?

  •  Je meldt je aan door op een van de groene knoppen te klikken

  • Nadat je betaald hebt, ontvang je een bevestigingsmail en ben je verzekerd van deelname.

  • Je ontvangt 3 dagen voor 11/11 een mail met de linkjes naar de online sessies. 

  • Op de dag zelf log je in om 09.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur op je laptop of computer. Tussen de sessies door kun je je opdrachten uitwerken en al je vragen noteren voor de Live Q&A om 15.00 uur.

  • Dus wil jij 11/11 anders doorbrengen dan de andere jaren met? Dus niet weer gewoon “werken” maar de good vibes van deze magische dag ervaren? Meld je dan nu aan voor de magische prijs van €111,- 

Dus nu geen €741,-  maar €111,- (excl. btw).